quote linkedin dugout

Välkommen till Manchester Citys hemstad.

Det har aldrig funnits en bättre tid att uppleva dramatiken och glädjen på Etihad Stadium. Ingen resa till Manchester City blir komplett utan ett besök till en av världens största fotbollsklubbar.

Upplev dramatiken på en Premier League-match och se vad som skapar den populäraste fotbollsligan i världen.  Eller gå bakom kulisserna och besök lagets omklädningsrum och sitt på tränarens Pep Guardiolas avbytarbänk. Etihad Stadium har något för alla och vi ser fram emot att se dig här.

Matchbiljetter – Upplev en matchdag i händelsernas mitt.

Fans in the stand enjoying a match

Spänningen, passionen och fansens vrål.  Inget slår atmosfären under en matchdag för Manchester City.   

Heja på Pep Guardiola och hans lag med spelare som Sergio Aguero, David Silva and Kevin De Bruyne tillsammans med 55 000 fans på Etihad Stadium mitt i Manchester.

Se den bästa ligan i världen tillsammans med världens livligaste fans.


VIP – Upplev matchen i stil från de bästa platserna.

Guests enjoying a pre-match meal in the Chairmans Restaurant

I Manchester Citys VIP-paket möter fotboll förstklassig service. Upplev fotbollens finare sidor och låt dramat utspelas från arenans bästa platser.

Vacker fotboll på planen tillsammans med god mat och dryck på bordet och en uppmärksam och oklanderlig service skapar Etihad Stadiums prisbelönta VIP-paket. Vi ser fram emot att se dig här. Här hör du hemma.


Arena- och klubbtur – Lär dig klubbens historia och upplev dess framtid

Inget besök på Etihad Stadium är komplett utan en Arena- och klubbtur.  Rundturen går sju dagar i veckan, även matchdagar. Kom in bakom kulisserna på en av världens snabbast växande fotbollsklubbar och upptäck en spektakulär arenas hemligheter och lär dig historien bakom de ljusblåa.

Utforska vårt arv genom att se unika föremål, interaktiva utställningar och återupplev de stora ögonblicken som har gjort City till den klubb det är idag.

Resor med matchbiljetter och hotell

Fans som vill köpa både en kombinerad matchbiljett och hotellrum kan göra det via Ving - vår officiella leverantör av resor för supportrar. Besök webbplatsen och boka plats till säsongens viktigaste matcher och hotellresor på http://www.ving.se/fotbollsresor/manchester-city Ving erbjuder den perfekta upplevelsen för supportrar som vill resa till Etihad Stadium och ha möjligheten att känna på stadens unika stämning och fantastiska nattliv.

De officiella matchbiljett- och hotellresorna kostar från 2.150:- per person. Besök http://www.ving.se/fotbollsresor/manchester-city för ytterligare information eller för att boka, eller tala med en expert på 0771-995 995.