quote linkedin dugout

Velkommen til Manchester City.

Det har aldri vært en bedre tid for å oppleve drama og oppturer på Etihad Stadium. Ingen tur til Manchester er komplett uten et besøk til én av verdens største fotballklubber.

Opplev dramaet på en Premier League-kamp og se med egne øyne hvorfor det er den mest populære ligaen i verden. Eller gå bak kulissene og besøk garderoben til A-laget og sett deg i manager Pep Guardiolas plass på benken. Det er noe for alle på Etihad Stadium. Vi ser frem til snart å ta imot deg.

Billetter – Få hele kampopplevelsen på nært hold.

Fans in the stand enjoying a match

Spenningen, lidenskapen, fansens rop. Ingenting slår atmosfæren når Manchester City spiller kamp.

Bli med 55.000 fans på Etihad Stadium i hjertet av Manchester. Hei på Pep Guardiola og hans lag, med spillere som Sergio Aguero, David Silva og Kevin De Bruyne.

Se den beste ligaen i verden med klodens mest lidenskapelige fans.


VIP-billetter – Opplev kampen fra de beste plassene på stadion.

Guests enjoying a pre-match meal in the Chairmans Restaurant

Med Manchester Citys VIP-billetter får du det aller beste fra fotballverdenen og førsteklasses service. Opplev fotballens finere sider og se dramaet utfolde seg fra de aller beste plassene på stadion.

Vakker fotball på banen, og vakker mat og drikke på bordet – vårt hovmesterblikk og fantastiske service gjør at du får en opplevelse i stjerneklasse på Etihad Stadium. Vi ser frem til snart å ta imot deg. Det er her du hører hjemme.


Omvisning på stadion og klubben – Lær mer om klubbens historie og opplev fremtiden.

Ingen besøk til Etihad Stadium er komplett uten en omvisning på stadion og klubben. Sju dager i uken, inkludert kampdager, kan du bli med bak kulissene til én av verdens raskest voksende fotballklubber. Oppdag det fantastiske stadionets hemmeligheter, og lær historien til de elskede Blues.

Ta et dypdykk i vår historie og se minneverdige gjenstander og interaktive utstillinger. De lar deg gjenoppleve de største øyeblikkene og virkelig oppdage hvordan City har blitt den klubben den er i dag.

Billett og hotell-pakke

Fans som ønsker å kjøpe en pakke med kampbillett og overnatting på hotell, kan gjøre det gjennom Ving – vår offisielle leverandør av supporterturer. Besøk deres hjemmeside www.ving.no/manchester-city for å sikre deg din plass på sesongens største kamper og hotellovernatting. Ving tilbyr den perfekte pakken for de supporterne som ønsker en reise til Etihad Stadium og muligheten for å oppleve byens unike atmosfære og utrolige natteliv.

Priser for offisielle billetter med hotellovernatting starter fra kr 2.150 pr. person. For mer informasjon eller for å bestille, besøk www.ving.no/manchester-city  eller ring en ekspert på 088 88.