quote linkedin dugout

TULE KATSOMAAN MAAILMAN HUIPPULUOKAN JALKAPALLOA

CITYssä, joka on kaupunki vertaansa vailla

Tervetuloa Manchester City -jalkapalloseuran kotikaupunkiin

Nyt on aivan paras hetki tulla ja kokea Etihad-stadionin jännitys ja riemu. Matka Manchesteriin ei ole mitään ilman käyntiä maailman suurimpiin kuuluvan jalkapalloseuran stadionilla.

Täällä saat kokea Englannin valioliigapelin jännityksen ja todeta itse, mikä tekee siitä maailman suosituimman liigan. Tai mene pelkästään kulissien taakse ja vieraile ykkösjoukkueen pukuhuoneessa ja istu seuran managerin Pep Guardiolan tuolissa. Etihad-stadion tarjoaa jokaiselle jotakin. Tervetuloa, niin pian kuin mahdollista.

Peliliput – Vietä pelipäivä tapahtumien keskipisteessä.

Fans in the stand enjoying a match

Kiivas jännitys ja innokkaiden kannattajien huuto.  Manchester Cityn pelipäivän ilmapiiriä ei voita mikään.   

Tule 55 000 jalkapallofanin joukkoon Manchesterin sydämessä sijaitsevalle Etihad-stadionille ja kannusta Pep Guardiola ja hänen joukkuettaan, jonka pelaajia ovat muun muassa Sergio Aguero, David Silva ja Kevin De Bruyne.

Seuraa maailman parhaan liigan peliä koko planeetan kiihkeimpien jalkapallofanien joukossa.


Edustavat tilat – Seuraa peliä suuren maailman tyyliin parhailta paikoilta.

Guests enjoying a pre-match meal in the Chairmans Restaurant

Manchester City -jalkopalloseuran edustavissa tiloissa maailman huippuluokan jalkapallo yhdistyy ykkösluokan palveluun. Koe jalkapallon parempi puoli ja seuraa pelin kehitystä stadionin parhailta paikoilta.

Loistavaa jalkapalloa pelikentällä ja herkullista ruokaa ja juomaa pöytään tarjoiltuna. Kiinnitämme huomiota kaikkiin yksityiskohtiin ja näin moitteettoman hyvä palvelu lisää Ethiad-stadionin palkittujen tilojen tasoa entisestään. Tervetuloa käymään mahdollisimman pian. Juuri tänne te kuulutte.


Stadionin & seuran tutustumiskierros - saat tietoja seuran historiasta ja tulevaisuuden odotuksista

Käynti Etihad-stadionilla jää vajaaksi ilman stadionia ja seuraa esittelevää tutustumiskierrosta - Stadium & Club Tour.  Kierroksia järjestetään viikon kaikkina päivinä, pelipäivät mukaan lukien. Tutustumiskierroksella käydään maailman nopeimmin kasvaviin kuuluvan jalkapalloseuran kulissien takana. Kierroksella esitellään upean stadionin salaisuudet ja annetaan tietoja kuuluisien sinipaitapelaajien historiasta.

Tutustu historiaamme hienojen muistoesineiden ja vuorovaikutteisten näyttöjen avulla. Koe uudestaan suurimmat pelihetket ja opi todella tuntemaan, miten Manchester City -jalkapalloseura on saavuttanut nykyisen asemansa.

Jalkapallopaketit

Kannattajat voivat ostaa ottelulipusta ja hotellimajoituksesta koostuvan paketin viralliselta jalkapallomatkojen järjestäjältä Tjäreborgilta. Varmista paikkasi tämän kauden tärkeimmissä otteluissa ja siihen liittyvä hotellimajoitus osoitteesta www.tjareborg.fi/manchester-city.

Tjäreborg tarjoaa täydellisen kokemuksen kannattajille, jotka haluavat nähdä ottelun Etihad Stadiumilla ja tutustua kaupungin ainutlaatuiseen tunnelmaan ja uskomattomaan yöelämään.

Virallisten jalkapallopakettien (Official Ticket and Hotel Breaks) hinnat alkaen 229,- per henkilö. Saat lisätietoja ja voit varata paketin osoitteesta www.tjareborg.fi/manchester-city tai soittamalla asiantuntijalle numeroon 09 123 71.