quote linkedin dugout

OPLEV FODBOLD I VERDENSKLASSE

I MANCHESTER CITY, en by som ingen anden

Velkommen til hjemstedet for Manchester City.

Der har aldrig været et bedre tidspunkt til at opleve drama og fornøjelser på Etihad Stadium. Ingen tur til City of Manchester er komplet uden et besøg hos en af de største fodboldklubber i verden.

Oplev dramaet ved en Premier League-kamp, og se selv, hvad der gør ligaen til den mest populære i verden.  Eller gå blot om bag kulisserne, og besøg førsteholdets omklædningsrum, og sid på manager Pep Guardiolas spillerbænk. Der er noget for alle på Etihad Stadium. Vi ser frem til snart at byde dig velkommen.

Kampbilletter – oplev en kampdag i slagets midte.

Fans in the stand enjoying a match

Spændingen, passionen, fansenes brøl.  Intet slår atmosfæren til en Manchester City-kamp.   

Vær sammen med 55.000 fans på Etihad Stadium midt i Manchester city, og hep på Pep Guardiola og hans mandskab af spillere som Sergio Aguero, David Silva og Kevin De Bruyne.

Se den bedste liga i verden sammen med de mest passionerede fans på planeten.


Gæstfrihed – oplev kampen i stil på husets bedste pladser.

Guests enjoying a pre-match meal in the Chairmans Restaurant

Manchester Citys gæstfrihed rummer både fodbold i verdensklasse og førsteklasses service. Oplev den finere side af fodbold, og se dramaet udspille sig fra husets bedste pladser.

Smuk fodbold på banen og smuk mad og drikke på bordet. Vores grundighed og upåklagelige service er ensbetydende med prisvindende gæstfrihed på Etihad Stadium. Vi ser frem til snart at byde dig velkommen. Det er her, du hører til.


Rundvisning på stadion og i klubben –  få mere at vide om klubbens historie, og oplev dens fremtid

Et besøg på Etihad Stadium er ikke komplet uden en rundvisning på stadion og i klubben.  Syv dage om ugen, også kampdage, kan du komme med om bag kulisserne hos en af verdens hurtigst voksende fodboldklubber, opdage det storslåede stadions hemmeligheder og høre historien bag de afholdte ”the Blues”.

Gå på opdagelse i vores traditioner ved hjælp af unikke samlerobjekter og interaktive præsentationer, og få virkelig oplevet, hvad der gør City til den klub, den er i dag.

Billet og hotelferie

Fans, der ønsker at købe både kampbillet og hotelværelse kombineret, kan gøre det via Spies – vores officielle leverandør af supporterrejser. Besøg deres websted, og få din plads til denne sæsons største kampe og hotelferier på www.spies.dk/fodboldrejser/manchester-city. Spies leverer den perfekte oplevelse for supportere, der gerne vil rejse til Etihad Stadium og få en smagsprøve på den unikke atmosfære og det utrolige natteliv i city.

Priser for officiel billet og hotelferie starter ved 1.750,- pr. person. Gå til www.spies.dk/fodboldrejser/manchester-city for at få flere oplysninger og reservere, eller snak med en ekspert på 70 10 42 00.