quote linkedin dugout

GAUDIU DEL FUTBOL DE CLASSE MUNDIAL

En una CITY inigualable

Benvinguts a la llar del Manchester City.

És el millor moment per gaudir de les emocions i les meravelles de l'Etihad Stadium. Cap viatge a la ciutat de Manchester es pot considerar complet si no es visita un dels clubs de futbol més importants del món.

Gaudiu de les emocions d'un partit de la Premier League i descobriu per què és la lliga més famosa del món. Alternativament, visiteu els bastidors i asseieu-vos a la banqueta del Pep Guardiola, l'entrenador. A l'Etihad Stadium hi ha coses per a tothom. Esperem amb il·lusió la vostra visita.

Entrades de partit: gaudiu d'un dia de partit des del centre de l'acció.

Fans in the stand enjoying a match

L'emoció, la passió, els crits eixordadors dels aficionats. L'ambient d'un partit del Manchester City és incomparable.   

Uniu-vos als 55000 aficionats a l'Etihad Stadium, al cor de Manchester, i animeu el Pep Guardiola i el seu equip, amb jugadors com ara Sergio Aguero, David Silva i Kevin De Bruyne.

Gaudiu de la millor lliga del món entre els aficionats amb més passió del planeta.


Restauració i hospitalitat: gaudiu del futbol amb estil des de les millors localitats.

Guests enjoying a pre-match meal in the Chairmans Restaurant

Els serveis de restauració i hospitalitat del Manchester City combinen el millor futbol i una atenció excepcional. Gaudiu del millor del futbol i sentiu les emocions des de les millors localitats.

La restauració i l'hospitalitat de l'Etihad Stadium combinen el millor futbol, menjar i begudes de qualitat excepcional a la vostra taula, atenció al detall i un servei impecable. Esperem amb il·lusió la vostra visita. És casa vostra.


Visites de l'estadi i el club - Descobriu la història del club i gaudiu del seu futur

Una visita a l'Etihad Stadium només es pot considerar completa amb una visita de l'estadi i el club. Les visites es fan cada dia de la setmana (fins i tot els dies de partit). Descobriu les interioritats d'un dels clubs de futbol amb més creixement, els secrets d'un estadi espectacular i la història dels estimats Blues.

Exploreu la nostra història mitjançant objectes d'interès i exposicions interactives, torneu a viure els nostres millors moments i descobriu per què el City és el que és.

Combinació d'entrades i allotjament

Els aficionats que ho desitgin, poden reservar l'entrada i l'allotjament en un hotel mitjançant la nostra agència oficial de viatges dels aficionats, Thomas Cook Sport. Visiteu el lloc web www.thomascooksport.com/Manchester-City per disposar de les entrades dels partits més importants de la temporada i dels millors hotels. Thomas Cook Sport garanteix una experiència perfecta per als aficionats que desitgin anar a l'Etihad Stadium i gaudir de l'excepcional atmosfera i la meravellosa vida nocturna de la ciutat.

Els paquets oficials d'entrades i allotjament tenen un preu mínim de 99 £ per persona. Per obtenir més informació o fer una reserva, visiteu el lloc web www.thomascooksport.com/Manchester-City o poseu-vos en contacte amb un agent mitjançant el número 01733 224 834.